KISBIG KIFŐZDE

A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

Abakusz-lux Borvacsora 

 

Gasztro fricska és kulináris tréfa a Kisbigben 2014. december 19.

 

Üdvözlőfalatok:

Puliszkában sütött kecskesajt, füstölt csülök pástétom és egy kedves pingvin.

dsc08063.jpg

Hideg előétel:

Libamájpástétom lilahagyma lekvárral, forró sós stanglival és zsenge csírákkal.

2012 évjáratú Tokaji Hárslevelű Nyári László pincészetéből

dsc08074.jpg

Leves:

Őrségi sütőtökös fejtett bab krémleves kolbász chipsszel

2013-as Balatoni Cabernet Sauvignon Varga pincészet Aranymetszés sorozat

dsc08084.jpg

Felvezető főétel:

Steak paraj ágyon bors mártással,bébi répával és zeller pürével, némi csavarral.

2013-as Sauvignon Blanc Mátra Hill Nagyréde Estate

dsc08105.jpg

Átvezető főétel:

Paprikás csirke? Talán!

2014-es újbor, Ostoros Csipke Rosé Prémium Válogatás

dsc08109.jpg

Főétel:

Házi disznótoros egy kicsit másképpen

2013-as Villányi Portugeiser Polgár Pincészet

dsc08119.jpg

Desszert:

Shusi teljesen másképpen

2013-as késői szüretelésű Balatoni Pinot Noir Varga pincészet

dsc08124.jpg

Lezárásként egy pohár meglepetés. Eszik vagy isszák, ki tudja?

dsc08131.jpg

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 452
Tegnapi: 493
Heti: 945
Havi: 6 877
Össz.: 715 495

Látogatottság növelés
Oldal: Borvacsora
KISBIG KIFŐZDE - © 2008 - 2017 - kisbig.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kisbig menü - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »